Knjige

Priročnika prof. Vesne Marinko, s pomočjo katerih lahko vzgojitelji, učitelji in starši učijo predšolske otroke in otroke prvih in drugih razredov angleščino in nemščino:

Nemščina za najmlajše

Vsak priročnik vsebuje program za 30 zabavnih, zanimivih in enostavnih igralnih uric, med katerimi se otroci naučijo angleških oz. nemških besed in fraz, pesmi in ustvarjajo likovne izdelke. Priročnik vsebuje navodila za izvedbo uric in priprave na začetku vsake ure.

Priročnika obravnavata teme kot so: predstavitev, vljudnostne fraze pri spoznavanju, družina, prazniki, pravljica, letni časi, vreme, barve, števila, živali, hrana, teden, angleški oz. nemški žur, telo, promet, poklici, igrače, prazniki, igralni dan, geometrijski liki, oblačila, kultura, počitnice, itd.

Vabimo vas, da si ogledate nekaj kratkih posnetkov igralnih uric na https://vrtec.leila.si/nase-metode-poucevanja-angleskega-jezika/

Prijeten način učenja bo vašim učencem in otrokom pomagal razviti ljubezen do tujega jezika, ki je ključna za dober začetek in nadaljnjo motivacijo za učenje. Otroci se bodo tujega jezika učili spontano in na podoben način kot maternega. Tako bodo razvili samozavest, odpravili strah pred tujim jezikom, pridobljeno znanje pa prenesli tudi na sorojence in prijatelje.

Avtorica priročnikov je vse igralne urice sama zasnovala in preizkusila, zato vam lahko tudi osebno predstavi način učenja in poučevanja.

Naročila: Leila, izobraževanje in raziskovanje, d.o.o., Mencingerjeva 7, 1000 Ljubljana, info@leila.si, tel. 040 561896

Priprava in potek ure pri angleščini:

kultura potek_ure

Cena priročnika: 19,90 EUR.